2024 PNWIC SCHEDULE

JUNE 14th - 16th, 2024



		JOINE 14(11 - 10(1), 2024		OHSET
	ARNELL PAVILION		HARWOOD	
Start Time	Event	Start Tim	e Event	
		THURSDAY, JUNE 13, 2024		
12:00 PM	OPEN ARENA	12:00 PM	1 OPEN ARENA	
		FRIDAY, JUNE 14, 2024		
6:45 AM	DRAG			
		7:15 AN	DRAG	
7:30 AM	Meeting with Judges			
8:00 AM	Showmanship	0.55.44		
9:00 AM	Jackpot Class - Showmanship		I In Hand Trail	
11.15 444	In Lland Obstanla Dalay		Λ Trail Equitation	
11:15 AM	,		1 Judges' Lunch	
12:30 PM	•	12:30 PN	A Jackpot Class - Trail	
12:45 PM 1:00 PM	Driving warm up-mini, pony Driving warm up-horse			
1:15 PM	Driving warm up-noise Driving			
1.13 FIVI	Driving	2·45 PM	Working Rancher	
2:45 PM	DRAG	2.4311	working hancher	
4:00 PM	Reining Warm up			
4:30 PM	Reining			
		5:00 PM	DRAG	
			Western Horsemanship	
6:15 PM	Dressage		OPEN ARENA	
7:30 PM	OPENING CEREMONY / AWARDS			
8:00 PM	Drill Practice			
		CATURDAY JUNE 15 2024		
		SATURDAY, JUNE 15, 2024 6:15 AN	DRAG	
7:00 AM	Open warm up		Working Pairs	1 hr
7.00 AW	Open warm up		Saddle Seat Equitation	40 min
9:00 AM	DRAG	0.407.10	Suddle Seat Equitation	40 1111
		9:25 AN	Hunt Seat Equitation	40 min
10:05 AM	Hunt Seat Over Fences	1 hr 10:00 AN	OPEN ARENA	
10:55 AM	Meeting with Gaming/Cattle Judges	Drag		
11:30 AM	Barrels	15 min		
11:50 AM	DRAG			
12:10 PM	Two Man Birangle	15 min		
12:40 PM	Figure 8	15 min		
1:10 PM	Pole Bending	15 min		
1:25 PM	DRAG			
1:45 PM	Canadian Flag Race	20 min		
2:30 PM	Individual Flags		DRAG	
3:00 PM	Keyhole	15 min		
3:15 PM	Judges' Lunch HEAVY DRAG			
3:45 PM	Set up for cows	2.45 00	Incluses Class Coming	
3:45 PM	Meeting with Judges	3:45 PN 40 min 4:45 PN		
4:35 PM	Two Man Sorting	40 min 4:45 PN	OPEN ARENA	
6:40 PM 7:20 PM	Steer Daubing Brook away Boning	1.5 hr		
7.20 PIVI	Break-away Roping	1.5 11		
7:40 PM	AWARDS			
8:00 PM	Drill Practice			
		SUNDAY, JUNE 16, 2024		
6:30 AM	DRAG	6:00 AN	DRAG	
		7:30 AN	Team Versatility	1 hr
8:15 AM	Meeting with Drill Judges			
8:50 AM	Drill			

1:20 PM AWARDS